Kultura

Dua Lipa me koncert në Paris, Berlin e Londër

Ajo nga muaji tetor do të ketë edhe një turne në disa qytete evropiane si Brighton, Lids, Mançester, Glasgou, Paris, Munih, Frankfurt, Koln, Berlin, Hamburg, Oslo, Stokholm, Kopenhagë, Amsterdam dhe Londër

Këngëtarja e njohur shqiptare, Dua Lipa po vazhdon me sukseset e saj në arenën evropiane.

Ajo gjatë këtij viti kishte një tur shumë të suksesshëm në Shtetet e Bashkuara të Evropës, që ishte shumë i suksesshëm, derisa kishte edhe një koncert në disa qytete evropiane, shkruan albinfo.ch.

Por, Dua Lipa nuk e ka ndërmend të ndalet. Ajo nga muaji tetor do të ketë edhe një turne në disa qytete evropiane si Brighton, Lids, Mançester, Glasgou, Paris, Munih, Frankfurt, Koln, Berlin, Hamburg, Oslo, Stokholm, Kopenhagë, Amsterdam dhe Londër.

Koncerti siç ka ajo njoftuar ajo do të jetë gjatë muajit tetor dhe nëntor.