Integrimi

Simpoziumi i mantelbardhëve shqiptarë në Zvicër emocionon profesorët nga Kosova e Shqipëria

“Sfida dhe suksesi në karrierë” ishte tema e simpoziumit të Lidhja e Mjekëve Shqiptarë të Zvicrës të cilët në fund zgjodhen kryesinë e re me kryetar Dr. med. Mentor Bilali

Një nga organizatat më kredibile të mërgatës shqiptare, Lidhja e Mjekëve Shqiptarë në Zvicër, ka mbajtur në Cyrih simpoziumin e katërt me temë „Sfidat dhe suksesi në karrierë“.

Simpoziumi është përcjellur nga një numër i lartë i mjekeve dhe mjekëve shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Zvicër.

Lidhja e Mjekëve ishte kujdesur që të ftuarit special të këtij simpoziumi të ishin emra me famë botërore në mjekësi, si profesori universitar neurokirurgu, Mentor Petrela, dhe epidemiologu, profesor Isuf Dedushaj.

Simpoziumi është moderuar nga artisti i njohur Fatmir Spahiu dhe gazetarja e Alba Alishani. Ndërkohë që për disa pika muzikore kishte ardhur enkas nga Vjena mezosoprania e njohur Flaka Goranci.

Kamera dhe montazhi: Shqiperon Berishaa