Shkurt.ch

“Mirëseardhje” sarkastike zvicerane për Donald Trump-in

Një video e realizuar nga një ekipi i kryesuar nga komentatori i SRF Dominic Deville ka realizuar një video mesazh për presidentin e Amerikës, Donald Trump. Duke iu referuar slloganit të Trumpit se “Amerika është e para”, në këtë video atij i sugjerohet që Zvicra të jetë e dyta. Në këtë mënyrë, me porosi sarkastike tregojnë zviceranët pse duhet t’i marrë parasysh Donald Trump. Zvicra nuk ka meksikanë, ka gra të bukura, të cilat deri në vitin 1990 nuk janë lejuar të votojnë dhe nuk e duan Bashkimin Evropian.

Video mesazh i plotë:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=226&v=reuJ8yVCgSM