Lajme

10 presidentët e klubeve më të pasur në botë

Edhe pse disa mund të mendojnë se presidentët e ekipeve si Barcelona, Real Madrid dhe Bayern Munich janë më të pasurit në krahasim me të tjerët, por në realitet është ndryshme.

Ka presidentë klubesh më të pasur se këta të njohurit, por që paratë nuk i përdorin për investime stratosferike për ekipet e tyre.

Më poshtë gjeni të listuar 10 presidentët e klubeve më të pasur në botë:

1.Amancio Ortega – Deportivo La Couruna (58 miliardë euro)

2.Carlos Slim – Club Leon (50 milionë euro)

3.Francois Pinault – Rennes (37 miliardë euro)

4.Sheik Mansour – Manchester City (23 miliardë euro)

5.Detrich Mateschitz- Neë Tork Red Bulls/ FC Sazlburg (21 miliardë euro)

6.Dietmar Hopp – Hoffenheim (11 miliardë euro)

7.Andrea Agnelli – Juventus (10 miliardë euro)

8.Roman Abramovich – Chelsea (9 miliardë euro)

9.Lakshmi Mittal – QPR (8 miliardë euro)

10.John Fredriksen – Valerenga (7 miliardë euro).

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI