Fun

470 kamerierë në garën për ecjen më të shpejtë me tabaka në dorë

Hoteli dhe Sindikata e Hotelierëve që sponsorizuan aktivitetin, dhanë një çmim prej 1.000 dollarësh për fituesit e kategorive

 

470 kamerierë morën pjesë në një garë vjetore në kryeqytetin e Argjentinës, Buenos Aires, duke u përpjekur të ecin sa më shpejt që të ishte e mundur pa rrëzuar shishet e pijeve dhe gotat në tabakatë e tyre.

Ata garuan për 1600 metra, përmes Avenida de Mayos, një prej rrugëve kryesore të qytetit.

Hoteli dhe Sindikata e Hotelierëve që sponsorizuan aktivitetin, dhanë një çmim prej 1.000 dollarësh për fituesit e kategorive.

Kafenetë mbeten një element kryesor në kryeqytetin argjentinas, shpesh i quajtur si “Parisi i Amerikës Latine”.