In&Out

6 vjetori: Kosova dhe Diaspora një lidhje e qëndrueshme

Në pritjen e organizuar nga Ambasada e Kosovës në Bernë, në shenjë të Ditës së Pavarësisë merrnin pjesê ambasadorë të shumtë të akredituar në Zvicër, zyrtarë zvicerane dhe kosovarë


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI