Bukuri

Valmira Krasniqi

Modele

Valmira Krasniqi është shpallur përcjellësja e dytë e “Miss Universe Gjermania 2014”. Bukuroshja shqiptare, 18-vjeçare, e cila jeton në Helbron të Gjermanisë, ka arritur këtë sukses në mesin e 10 finalisteve që u mbajt në Gjermani.

Faqja zyrtare e “Miss Universe Germany” sapo ka njoftuar për finalistet e këtij viti. Sipas saj, fituese e kurorës së “Miss Universe Gjermania 2014” është shpallur Josefin Donat, përcjellësja e parë Sandra Lopez, ndërsa përcjellësja e dytë Valmira Krasniqi. “Ne kishim dhjetë finaliste mahnitëse. Zgjedhja ishtë më e vështirë se kurrë më parë, mirëpo ne tashmë kemi një “Miss Universe Gjermania” të re dhe ajo është Josefin Donat”, ka shkruar kjo faqe.

Kujtojmë se pjesë e këtij spektakli ishin edhe dy shqiptaret e tjera, Albina Nocaj dhe Martina Ivezaj, për të cilat gjithashtu kishte shkruar kohë më parë portali albinfo.ch. Derisa Albina, vajza me prejardhje nga Gjakova, nuk arriti më shumë se në mesin e 15 finalisteve, bukuroshja tjetër shqiptare nga Mali i Zi, Martina Ivezaj, hyri në finale, duke u llogaritur si favorite, megjithatë nuk arriti të rrëmbejë asnjërin nga tri çmimet kryesore.

A.Gj.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriValmira Krasniqi
  • Vendi ku vepron:Helbron-Gjermani
  • Profesioni:Modele

  WHO’S WHO të tjera