Zhvillim

Adarna krijon vende të reja pune në Prishtinë

Ndërmarrja e njohur e telekomit nga Zvicra hap një filial në Prishtinë

Prej kohësh ekzistojnë ndërmarrje të cilat duan që të bëjnë ndryshime në Kosovë. Frma Adarna nga Zvicra tash po e bën një hap përpara dhe do të hapë në fillim të prillit filialin e vet modern në qendër të Prishtinës.

Për shqiptarët e arsimuar mirë gjermanishtfolës në Kosovë një shans unik që të kenë mundësinë të  punojnë për një ndërmarrje zvicerane. Adarna ofron vende të ndryshme pune, si për shembull punën si nëpunës në aminstratë/sekretariat, si këshilltar i klientëve ose edhe në Call-Center pranë telefonit.

Është planifikuar që në prill të këtij viti të fillohet me rreth 14 persona dhe pastaj të vazhdohet me ngritjen e ndërmarrjes.

Fakte për adarna Zvicër:

Firma adarna është prijëse në tregun zviceran të lëmit të Telekomunikacionit për klientët nga bizneset. SI Premium Business Partner për ofertuesit liderë në Zvicër (si Sunrise, Orange, Cablecom etj.) Adarna u ofron konsumatorëve të sektorit të biznesit në baza ditore këshilla profesionale në vendin e punës. Adarna këshillon për çdo muaj rreth 600-800 ndërmarrje.

Objektivat e këshillimeve në Zvicër: Kush ka raportin më të mirë çmim-cilësi për klientët? Ku ekziston potenciali i kursimit, pa hequr dore nga cilësia ose shërbimi? Cili ofertues i përmbush më së miri nevojat aktuale?

A dëshironi edhe ju të shfrytëzoni shansin Tuaj që ë punoni për një firmë të njohur, profesionale dhe serioze zvicerane?

(artikull i sponzorizuar)