Karriera në Ballkan

Albinfo.ch kërkon muzikantë të talentuar për të pasuruar përvojën kulturore shqiptare në Zvicër

Punë: 60 – 80% Kontratë: e Përhershme

Gjuhë: Shqip (i rrjedhshëm), Gjermanisht (bazik), gjuhët e tjera janë avantazh

Titulli i Punës: Muzikant i ngjarjeve dhe redaktor në albinfo.ch

 Përshkrimi i Kompanisë:

Ne tek albinfo.ch jemi më shumë se thjesht një platformë mediatike. Misioni ynë kryesor është të promovojmë dhe të pasurojmë jetën e komunitetit që flet shqip në Zvicër. Ne jemi të angazhuar për të promovuar qytetarinë aktive dhe mbështetjen në integrimit harmonik të këtyre individëve dhe grupeve në shoqërinë zvicerane. Angazhimi ynë zgjerohet në mbështetjen gjithëpërfshirëse në fushat e integrimit socio-profesional, shërbimeve shëndetësore dhe nismave arsimore për këto komunitete, duke u kujdesur dhe për sfidat e emigrimit.

Duke kërkuar te zhvillohemi dhe zhvillojmë përtej Zvicrës, veçanërisht në vendet e Ballkanit, ne angazhohemi me një audiencë të gjerë që përfshin migrantët, refugjatët, shtetasit zviceranë dhe shumë institucione të angazhuara për të punuar me këto grupe.

Përmbledhje e Rolit:

Kërkojmë një muzikant të talentuar të ngjarjeve dhe redaktor për t’u bashkuar me ekipin tonë dinamik në albinfo GmbH. Ky rol përfshin kontributin në performancat muzikore në eventet e organizuara, promovimin e vlerësimit të muzikës klasike brenda komunitetit shqiptar në Zvicër dhe organizimin e punëtorive arsimore për të thelluar kuptimin dhe entuziazmin për muzikën klasike.

Si epiqendra e nismave tona kulturore, ju do të jeni në ballë të krijimit të një simfonie përvojash që promovojnë vlerësimin dhe kuptimin kulturor, duke pasuruar kështu komunitetin tonë.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Performim dhe Frymëzim: Shfaq talentin tënd muzikor në evente të ndryshme dhe krijo një atmosferë ku muzika klasike lulëzon.
 • Ambasador I Kulturës: Rrit vlerësimin e muzikës klasike brenda komunitetit shqiptar dhe ndërto ura ndërmjet kulturave dhe brezave.
 • Arsimim dhe Angazhim: Drejto dhe organizo evente që jo vetëm mësojnë, por gjithashtu frymëzojnë një dashuri më të thellë për muzikën klasike.
 • Aftesi Editoriale: Krijo përmbajtje editoriale që rezonon me audiencën tonë të ndryshme dhe kap thelbin e misionit tonë.
 • Punë në ekip: Punoni në harmoni me një ekip që vlerëson kreativitetin, diversitetin dhe inovacionin.

 

Çfarë ofrojmë:

 • Një mjedis dinamik, i formësuar kulturor
 • Hapësirë për nismë personale dhe përgjegjësi
 • Një partneritet afatgjatë. Kontratë e përhershme që garanton bashkëpunim afatgjatë
 • Orar fleksibël, ngarkesë pune 80%
 • Përfshirë planin e pensionit, sigurimin shëndetësor dhe një politikë të detajuar të pushimit
 • Respektimi i një klauzole moskonkurrence për të mbrojtur qasjen dhe shërbimet tona unike

 

Kërkesat:

 • Ekspertizë në muzikën klasike dhe angazhim në komunitet. Mjeshtëri në luajtjen e një ose më shumë instrumenteve muzikore për të treguar talentet e tua të ndryshme muzikore
 • Një diplomë teknike, diplomë universitare ose trajnim profesional më të lartë është një avantazh
 • Përvojë në performancat muzikore të klasit të lartë dhe në organizimin e ngjarjeve muzikore
 • Përvojë në zbatimin e projekteve kulturore
 • Njohuri shumë të mira gojore dhe të shkruara të gjuhës shqipe. Njohuri bazë të gjuhës gjermane (niveli fillestar të paktën A2), gjuhët e tjera janë një avantazh
 • Një redaktor i talentuar me një kuptim të thellë të diasporës shqiptare që flet dhe dialektet e saj
 • Fleksibël, i përshtatshëm dhe i përkushtuar ndaj misionit tonë të përfshirjes dhe zhvillimit
 • Angazhim i lartë ndaj integritetit, konfidencialitetit dhe arritjes së ndikimit kulturor përmes shprehjes muzikore
 • Rrjet kombëtar dhe ndërkombëtar në fushën e muzikës
 • Mënyrë e strukturuar, e pavarur dhe e saktë e punës

 

Procesi i Aplikimit: Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikimin e tyre, përfshirë CV dhe letrën motivuese, në [email protected]

Nëse keni pyetje rreth procesit të aplikimit, Burimet Njerëzore ([email protected]) do të jenë të lumtur t’ju ofrojnë informacione të mëtejshme.

albinfo GmbH është një punëdhënës me mundësi të barabarta dhe mirëpret aplikimet nga të gjitha sfondet.

Bëhu zëri i ndryshimit dhe harmonisë me albinfo.ch

 

Albinfo.ch

Redaksia e Kulturës

Postfach 311

805o Zürich