Kultura

Albumi i parë në karrierën e Dua Lipës

Albumi është titulluar “Dua Lipa”, dhe do të ketë 17 këngë, ku adhuruesit e muzikës do të kenë mundësi të dëgjojnë shumë hite

Këngëtarja e njohur shqiptare, Dua Lipa ka publikuar albumin e parë në karrierën e suksesshme të saj, raportona albinfo.ch.

Albumi është titulluar “Dua Lipa”, dhe do të ketë 17 këngë, ku adhuruesit e muzikës do të kenë mundësi të dëgjojnë shumë hite.

“Lost in Your Light” dhe “Hotter Than Hell” janë disa nga këngët që do të përmbajë ky album.

Ajo në rrjetet sociale është shprehur shumë e lumtur që më në fund është publikuar albumi i saj, që pritet të jetë i suksesshëm.