Kosova

Ambasada e SHBA-së: Komisioni për demarkacionin pa fakte konkrete

Ambasada Amerikanë në Kosovë thotë se është zhgënjyer nga raportimi i komisionit të ri për demarkacionin para komisionit të Kuvendit për Integrime Evropiane, transmeton albinfo.ch.

Pohimet e kryetarit të këtij komisioni ambasada thotë se janë të pabazuara, çorientuese, dhe të gabueshme.

“Tani është koha që institucionet e Kosovës të punojnë për të promovuar interesat e qytetarëve të Kosovës në këtë çështje. Ne nxisim politikanët e Kosovës që të shikojnë përtej interesave personale partiake dhe politikës partiake, dhe që të përqendrohen në nevojat e qytetarëve të tyre duke e ratifikuar marrëveshjen ekzistuese sa më shpejtë që është e mundur”, thuhet në reagimin e ambasadës.