Integrimi

Amerikani e paguan vajzën që të mos e shfrytëzojë Facebook-un

Prindërit janë të shqetësuar për fëmijët e tyre për kohën që po e kalojnë në internet, sidomos në rrjetin social, Facebook

Megjithatë më duket që ka një zgjidhje për prindërit për të korruptuar  fëmijët e tyre që të mos e shfrytëzojnë internetin por të merren me studime.

Një amerikan e ka nënshkruar një kontratë me vajzën e tij 14-vjeçare, me të cilën e obligon të bijën të mos i përdorë rrjetet sociale deri në fund të qershorit.

Vajza e amerikanit do të paguhet 200 dollarë.

Scott Baier ka nënshkruar një kontratë ditë më parë me vajzën e tij, Rachel, që kjo e fundit të mos e shfrytëzojë Facebook-un për 5 muaj.

Ajo i ka treguar babait fjalëkalimin e Facebook-ut ndërsa vajza duhet që deri nga mesi i prillit të mos e përdorë Facebook-in. Gjatë kësaj kohe ajo do të shpërblehet me nga 50 dollarë, dhe nëse ajo duron deri në fund të muajit qershor do të marrë edhe  150 dollarë të tjera.

Baier, një i diplomuar për biznes në Universitetin e Harvardit, tha se vajza e tij është një studente e mirë, por ajo pranon se është e hutuar nga rrjetet sociale.