Shkurt.ch

Arrestohen dy zviceranë në aeroportin e Palma de Mallorca

Policia arrestoi dy zviceranë në aeroportin e Palma de Mallorca. Sipas gazetës së përditshme “Ultima Hora”, të dy turistët kanë sulmuar më parë në mënyrë agresive një oficer policie dhe një roje sigurie.

Dy të dyshuarit me shtetësi zvicerane kishin frikësuar dhe sharë pasagjerët e tjerë në aeroport.

Ata kishin qenë të dehur dhe pasi që nuk ishin ndaluar aty kishin ndërhyrë edhe zyrtarët e sigurisë ku më pas dy zviceranët kishin shfaqur edhe më shumë shenja agresiviteti.

Stafi i sigurisë nga aeroporti njoftoi policinë. Ndërsa oficerët po kërkonin dokumentet e identitetit të “rebelëve”, një nga zviceranët sulmoi një oficer policie. Ai u arrestua. Tjetri shkoi në polici me një shishe alkooli. Së bashku me stafin e sigurimit dhe stafin tjetër të aeroportit, të dy burrat u pushuan përfundimisht.

Në stacionin policor, të dy u identifikuan. Ata u paraqitën para gjykatës gjatë ditës së djeshme, përcjell Albinfo.ch.