Lajme

Baleti Kombëtar i Kosovës me shfaqje në Austri e Amerikë

Baleti Kombëtar i Kosovës këtë vit për herë të parë do të jaoë shfaqje në Austri e SHBA.

Në Austri balerinët kosovarë do të prezentohen me shfaqjen “Correr o Fado”.

Ndërsa në New York do të prezantohet me shfaqjen “Migrimi”.

Balerina Aulonë Nuhiu në videon e publikuar nga Ministria e Kulturës thotë se kjo është arritur me përkushtimin e madh të balerinëve të Kosovës dhe se do të vazhdojnë edhe më tej përpjekjet për të arritur rezultate më të larta.

“Dashnia jonë për këtë profesion dhe mundi jonë kanë mbërri që ne të mos e ndalim punën, kemi vazhdu të punojmë. Kjo po vlerësohet jo vetëm në Kosovë, por edhe në shtetet tjera”, thekson Nuhiu.

VIDEO:

https://m.facebook.com/watch/?v=665490178844466&paipv=0&eav=AfZULzqkUyHRZXq8pVk6-nceMSYBWka-kwIKD09mn-QGWiyWbvNzLe5Y5uMcZ8fTVDE&wtsid=rdr_0Q7ZNjqEQGPSaBgOd&ref=embed_video&_rdr