AUTOTECH

Bateria 5,00mAh e Galaxy S20 Ultra mbushet për vetëm 58 minuta

Samsung ka punuar shumë së fundi në mbushësit e shpejtë, duke ofruar 15W për Galaxy S10 e deri te ai 25W, për Galaxy Note10 dhe 45W për Note10+.

Tani Galaxy S20 Ultra do të ofrohet me mbushës 45W, i cili baterinë 5,000mAh nga 0% në 100% e mbush për vetëm 58 minuta, shkruan Koha.net.

Mbushësi 45W për S20 Ultra do të ofrohet si opsion shtesë për tu blerë, ndërsa si standard ky smartfonë vjen me një tjetër mbushës, përcjell Albinfo.ch