Lajme

BE vendos kufizime për udhëtarët nga Kina

Mbledhja e Komitetit të Sigurisë Shëndetësore të BE -së për koronavirusin përfundoi me dakordimin e vendeve të BE-së që testimi kundër Covid të bëhet obligativ për udhëtarët para nisjes së tyre nga Kina në BE,.përcjell albinfo.ch.

“Uniteti i BE-së mbetet mjeti ynë më i fortë kundër COVID. Sot Komiteti i Sigurisë Shëndetësore të BE-së ra dakord për veprimet që përfshijnë: para-nisjen për udhëtarët nga Kina, monitorimin e zgjeruar të ujërave të zeza dhe rritja e mbikëqyrjes së brendshme. Diskutimi vazhdon nesër në IPCR (mekanizmi i reagimit ndaj krizës)”, shkruan në Twitter komisionerja e Shëndetit Stella Kyriakidou.