Futboll

Blick: Shaqiri e dëshmoi se është i jashtëzakonshëm për Zvicrën

Media zvicerane Blick shkruan se futbollisti shqiptar, Xherdan Shaqiri, e dëshmoi sërish se është i pakalueshëm dhe i pazëvendësueshëm për zviceranin Nati, përcjell albinfo.ch.

Në ndeshjen testuese kundër Estonisë, ai dyfishoi shkallën e penalltisë dhe tregoi shenja të rëndësishme të formës së tij në Kampionatin Evropian.

Blick shkruan se shumë analistë zviceranë të futbollit e konsiderojnë Shaqirin të rëndësishëm dhe mbetet një lojtar kyç.

https://www.blick.ch/sport/fussball/em/penalty-quote-im-nati-dress-verdoppelt-unverzichtbarer-shaqiri-naehert-sich-der-em-form-id19812169.html?utm_campaign=blick-page-post&utm_content=article-fresh&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_term=cde-facebook-fresh-articles-daytime-972&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2R86alkp3xbSPn–ALVdnxiTzzalBavCnl962ywXaRG9I8UHfgOlYr4t4_aem_AWix1ccLMxS1HUMhMnGeT0sgOjwGlSSjqWSCEvOTs9Lgy9rAOvA8a0xk4ssYAC1lERMzhqiP0gXcXYx12xl7oZwr