Kosova

Bregdetit shqiptar i shtohet një produkt turistik i ri

Për herë të parë bregdeti i Fierit, Darëzeza, do të shndërrohet në një “pistë” hipizmi me kuaj, shkruan albinfo.ch.

Gara nis të shtunën, ku bashkohen kalorës nga e gjithë Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi.

Më poshtë mund të shihni disa nga fotot e këtij sporti:

Fotografia e Blendi Klosi

Fotografia e Blendi Klosi

Fotografia e Blendi Klosi

Fotografia e Blendi Klosi

Fotografia e Blendi Klosi

Fotografia e Blendi Klosi