Kalendari

CCIC organizon konferencën e 16-të kantonale për emigracion

E shtunë, 29 shtator në sallëne Collège Lac në Villeneuve

Oda Konsultative kantonale e emigrantëve (CCIC) ka kënaqësinë t’ju ftojë në konferencën e 16-të kantonale për emigracion

E shtunë, 29 shtator në sallëne Collège Lac në Villeneuve

Titulli i këtij edicioni do të jetë: “Imazhi i emigrantëve në media – Dialogu ndërmjet shoqërisë civile dhe mediave”

CCIC ka zgjedhur të sigurojë një hapësirë ​​për dialog mes shoqërisë civile dhe mediave duke propozuar seminare të ndryshme që do të ndjekin intervenimet e Z. Haver, profesor i sociologjisë së Imazhit dhe historisë sociale të medias, Z. Von Burgh, kryetar i Këshillit të shtypit të Zvicrës, Znj. De Coulon, menaxhere e projektit Numëruesi i mediave dhe Z. Iseni, drejtori i Platformës Albinfo.ch

Për këtë qëllim, ne po ua bashkëngjesim ftesën që përmban programin e detajuar. Në rast të pyetjeve, mos hezitoni të kontaktoni sekretariatin e Odës.

Duke pritur që t’ju takoj me këtë rast dhe t’ju falënderoj për regjistrimin online para 20 shtatorit, pranoni përshëndetjet tona më të miran, zonja dhe zotërinj.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit29 Shtator 2018
  • Ora08:30
  • LokacioniVilleneuve
  • Data e përfundimit29 Shtator 2018 - 14:00