Lajme

Zvicër: Certifikata Covid pas shërimit mund të jetë e vlefshme deri në 12 muaj

Në Zvicër, certifikata pas shërimit Covid mund të jetë e vlefshme deri në 12 muaj, tha Patrick Mathys nga Zyra Federale e Shëndetit Publik, transmeton albinfo.ch.

Ai gjithashtu vuri në dukje se periudha e vlefshmërisë së certifikatës Covid për personat e shëruar nga koronavirusi mund të rritet, transmeton albinfo.ch.

Një zgjatje nga gjashtë në 12 muajt aktual (siç është rasti për njerëzit e vaksinuar) është në diskutim dhe Zvicra është në kontakt të ngushtë me Bashkimin Evropian për këtë çështje, sipas Mathys. /Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI