Lajme

Cilat dokumente duhet t’i keni me vete më 6 tetor?

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka treguar se cilët dokumentet që duhet t’i kenë qytetarët e Kosovës për të votuar në zgjedhjet e 6 tetorit.

Për të votuar, mjafton të keni njërin prej këtyre dokumenteve të identifikimit të vlefshme, siç janë:

  1. Letërnjoftimi,
  2. Pasaporta,
  3. Dokument i vlefshëm i udhëtimit dhe
  4. Lejen e vozitjes.

“Dokument i vlefshëm i votimit konsiderohen të gjitha dokumentet e lëshuara nga Republika e Kosovës, siç i parasheh neni 90 i Ligjit nr. 03/L-073 për Zgjedhjet e Përgjithshme”, thuhet në njoftimin e KQZ-së, shkruajnë mediat kosovare, përcjell albinfo.ch.