E-Diaspora

Çun Lajçi promovon librin e tij në Gjenevë

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në takimin me artistin tonë të madh, Çun Lajçi, për të qenë të pranishëm në ceremoninë e promovimit të librit të tij “Bubulinë, ti letër e pashkruar”.

Ceremonia do të mbahet ditën e premten, më 8 shkurt, nga ora 19:00 në Restorant “Leart”, Avenue D’Aire 40, 1203 Gjenevë.

Shoqata Zhegra në Gjenevë ju fton të merrni pjesë në këtë manifestim kulturor, ku do të keni mundësi të bashkëbisedoni me autorin dhe ta merrni librin e tij.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit08 Shkurt 2019
  • Ora19:00
  • LokacioniAvenue D’Aire 40, 1203 Gjenevë
  • Data e përfundimit8 Shkurt 2019 - 21:00