Lajme

Diaspora e zhgënjyer nga institucionet kosovare

Diaspora kosovare është e zhgënjyer me politikat e institucioneve kosovare.

Sidomos kur bëhet fjalë rreth investimeve të tyre dhe integrimit nëpër institucionet e vendlindjes.

Edhe vetë përfaqësuesit e Ministrisë së Diasporës, të cilët e organizuan një takim me mërgatën, e pranojnë se nuk po bëhen politika të duhura, shkruan KlanKosova, përcjell Albinfo.ch.