Lajme

Drejtuesit e autobusëve dhe tramvajit, me uniformë të re

Që nga shtatori i këtij viti rreth 1550 punonjës do të veshin rroba të reja kur të shkojnë në punë

Nga shtatori në vazhdim punonjësit e autobusëve e të tramvajit do të veshin rroba të reja pune.

Uniformat e reja të kompanive të transportit të qytetit të Cyrihut duhet të jenë moderne dhe funksionale, siç thuhet në një mesazh. Nga 17 shtatori, rreth 1550 punonjës do të veshin rroba të reja kur të shkojnë në punë.

VBZ i kushton shumë rëndësi veshjes dhe rehatisë, siç thuhet në mesazh. Cilësia e pëlhurave dhe materialet u testuan nga një kompani e jashtme e testimit. Përveç kësaj, uniformat iu nënshtruan një prove veshjeje nga punonjësit e shërbimit të drejtimit VBZ.

Uniformat e reja do të dorëzohen nga kompania Image Wear AG nga Cyrihu. Në korrik 2018, Këshilli Bashkiak dha kontratën në vlerë prej rreth 13.7 milionë frangash. Kompanitë e transportit publik blejnë një shumëllojshmëri standard, shkruan 20 minuta, përcjell Albinfo.ch.