Kosova

E konfirmuar: Festivali i Dua Lipës do të mbahet këtë vit në Kosovë

Sunny Hill Festival që konsiderohet si festivali më i madh në Kosovë do të mbahet këtë vit në Kosovë.

Ky festival që nuk është mbajtur viteve të fundit si pasojë e pandemisë, këtë vit do të rikthehet në Prishtinë.

Dukagjin Lipa, babai i Dua Lipës, ka njoftuar nëpërmjet rrjeteve sociale se Sunny Hill Festival po rikthehet në Kosovë, duke iu referuar një interviste të Dua Lipës për medie të huaja, ku ka dhënë detaje për këtë festival.

Sunny Hill Festival do të mbahet në muajin gusht në Prishtinë dhe, duke iu referuar edicioneve të shkuara, ku kanë ardhur shumë yje botërore, pritet që edhe në këtë edicion të ketë prurje të mëdha.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI