Lajme

Falimentimet në Zvicër u rritën me 40% në gjashtë muajt e parë të 2022-ës

Bëhet e ditur se falimentimet në Zvicër u rritën me 40% në gjashtë muajt e parë të 2022-ës krahasuar me vitin e kaluar, tha shërbimi i informacionit Creditreform, njofton albinfo.ch..

Shifrat sugjerojnë se mbështetja bujare financiare e shtetit gjatë pandemisë mund të ketë mbajtur shifrat e falimentimit artificialisht të ulëta deri më tani.

Sektori kimik, farmaceutik dhe ai i shërbimeve janë më të prekura, tha Creditreform.

Për më shumë detaje:

https://www.swissinfo.ch/ger/firmenkonkurse-steigen-im-ersten-halbjahr-2022-stark-an/47730554

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI