Integrimi

Festuan 28 Nëntorin duke luajtur futboll

Për të shënuar 28 Nëntorin 55 ekipe fudbolli me gjithësej 495 lojtarë të regjistruar janë mbledhur në një turnir futbolli në Arburg të Zvicrës

Këtë turnir tradicional në futboll të vogël për të dytën herë e ka organizuar Xhamia e Bardhë në Arburg.

Kjo ngjarje sportive ishte mbajtur për dy ditë rresht më 29 dhe 30 nëntor 2014.

Pjesmarrës në këtë turnir ishin të rinj të xhamive shqiptare, qendrave kulturore, asocioacione rinore.

Të gjithë së bashku shqiptare, zviceranë, turq dhe boshnjak, të cilët për dy ditë u shoqëruan së bashku, me c’rast dhuruan spektakël të vërtetë gjatë zhvillimit të këtij evenimenti sportiv.

Imami i Xhamisë së Aarburgut, Nehat Ismaili ka falëndetuar të gjithë pjesmarrësit dhe mbështetësit e këtij evenimenti sportiv.  “Të rinj pjesëmarrës kanë treguar konstruktivitet, mirëkuptim dhe shpirt sportiv”, tha Ismaili.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI