AT Balkani

Fluks në pikën kufitare të Morinës

Brenda 2 orësh kalojnë më shumë se 15 mijë qytetarë nga Kosova

Mëngjesi i kësaj të shtune shënoi një tjetër rekord fluksi të kalimeve në Morinë. Sipas raporteve nga kufiri, më shumë se 15 mijë qytetarë me automjete personale dhe autobusë kaluan kufirin drejt bregdetit vetëm brenda dy orësh.

Qytetarët e Kosovës po shfrytëzojnë këtë fundjavë për të mbyllur sezonin e pushimeve, pasi të hënën nis procesi mësimor.

Vargu i mjeteve ishte deri në thellësi të territorit të Kosovës, ndërsa policia po punon me 6 sportele me kapacitet maksimal. /Albinfo.ch