Autotech

Galaxy S20 do të jetë telefoni i parë i Samsung me ekranin 120 hz

Mundësia që Samsung të sjellë ekrane 120Hz në smartphone të saj, u shfaq kur u njoftua procesori Exynos 990.

Asnjë nga telefonat inteligjentë ekzistues të Samsung nuk ka një panel 120Hz. Por, tani atë do ta ketë Samsung Galaxy S20, shkruan Rtklive.com.

Një normë më e lartë e rifreskimit lejon që ekrani të rifreskojë përmbajtjen në mënyrë më dinamike. Kjo do të nënkuptojë që përdoruesit të përjetojnë animacione më të buta dhe lëvizje.

Një ekran 120Hz freskon dy herë më shpejt se sa një ekran 60Hz, kështu që mund të shfaqë deri në 120 korniza për sekondë.
Galaxy S20 do të shpallet në ngjarjen e 11 shkurtit që Samsung konfirmoi gjatë fundjavës, përcjell Albinfo.ch.