Shqiperia

Gjirokastra, siç nuk e keni parë asnjëherë për festat e fundvitit

Gjirokastra pas shumë vjetësh ka ndryshuar këtë vit dekorin për qendrën historike që do të përfaqësojë zemrën e qytetit për festat. Dekorimet e ndryshme, dritat delikate, pamja klasike pa dyshim që është kombinimi më i bukur që mund ta shihni, shkruan albinfo.ch.

Qyteti, zona historike dhe ajo moderne, pazari tradicional, rrugët e kalldrëmta, komplekset e shtëpive karakteristike janë zbukuruar nga një dekor i veçantë, i cili e bën magjike dhe mbresëlënëse atmosferën e fundvitit, për banorët dhe turistët.

Gjirokastra, siç nuk e keni parë asnjëherë për festat e fundvitit - Albinfo

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.