Koronavirusi: çast pas çasti

Glückskette, thirrje për solidaritet për të prekurit nga koronavirusi

Organizata humanitare zvicerane “Glückskette” bën thirrje për solidaritet me njerëzit në Zvicër, të cilët janë më të prekur nga pandemia e koronavirusit!

«Ju lutemi, dhuroni tani që të mund të mbështesim individë dhe familje në Zvicër që vuajnë nga efektet shëndetësore, sociale dhe ekonomike të virusit», thuhet në thirrjen e “Glückskette”.

Linku ku mund të dhuroni ndihmat tuaja: glueckskette.ch