Shkurt.ch

Google do të përditësojë pamjet e rrugëve në Zvicër

Duke filluar nga e hëna, do të ketë një ushtri të makinave me kamera, të gjitha mjetet e terrenit dhe udhëtarë që bredhin në qytete, përcjell albinfo.ch.

Imazhet e reja do të përfshijnë gjurmët e këmbësorëve, shtigjet e çiklizmit dhe skitë.

Synimi do të jetë në përditësimin e rrugëve. Google thotë se qytetet më të vogla nuk do të lihen jashtë këtij përditësimi, përcjell albinfo.ch.

Si më parë, fytyrat dhe targat do të errësohen dhe ju mund të ankoheni nëse janë publikuar fotot e padëshiruara.