Fun

Hedh 25 mijë dollarë nga ballkoni

Kalimtarët u shtynë të mblidhnin kartëmonedhat që po fluturonin nga një ndërtesë.

Ngjarja ndodhi në një lagje punëtorësh në Hong Kong, dhe personi që i hodhi paratë u arrestua nga policia për prishje rendi.

Ai quhet Uong Çing-kit, 24-vjeçar, dhe njihet si “Mjeshtër Monedhash Virtuale” , pasi ka një kompani që reklamon monedhat dixhitale, si Bitcoin, transmeton ‘TCH’.

Policia mendon se ai ka hedhur rreth 25 mijë euro të prera në kartëmonedha dhjetëshe, përcjell albinfo.ch.