Autotech

iPhone i ri për “vetëm” 400 dollarë

Apple më në fund nxori në treg të shumëpërfolurin iPhone SE

iPhone i ri prej 400 dollarësh është më i liri në radhën e Apple, duke zëvendësuar iPhone -in më shumë se dy vjeçar iPhone 8 në formacionin e kompanisë.

Ju gjithashtu mund të vini re që iPhone SE duket jashtëzakonisht i ngjashëm me iPhone 8.

Të dy pajisjet janë të njëjtën madhësi, të dy kanë një buton me Touch ID, dhe të dy janë bërë nga qelqi dhe alumini, transmeton Scan.

iPhone SE mund të konceptohet më shumë si një aktualizim i performancës në iPhone 8, mund të duket i njëjtë, por në praktikë është  shumë më i shpejt falë azhurnimeve kryesore të procesorit të tij, përcjell albinfo.ch.

Gjithashtu iPhone SE ka një kamera të re, me sensorë të njëjtë si Iphone më i fundit, që do të thotë që për një çmim 400 dollarësh merr të njëjtën kamera që mund të marrësh nga një celular që kushton 1000 dollarë.

iPhone SE ka gjithashtu memorie më të mirë, dhe vjen në tre ngjyra: e bardhë, e zezë dhe e kuqe.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI