Manifestime

Java e pestë e Aksionit Kundër Racizmit

Më 21 mars fillon aksioni tashmë tradicional të cilin autoritetet për integrim në qytetin e Bernës e organizojnë tash pesë vite në shenjë të luftës kundër racizmit. Temë e Javës së Pestë Kundër Racizmit është “Racizmi në hapësirat publike”. Sikurse edhe në vitet e kaluara edhe kësaj here në kuadrin e javës do të ketë programe të ndryshme artistike si ekspozita, shfaqje teatrore, aksione të ndryshme artistike si dhe debate publike lidhur me temën. Aksioni fillon më 21 mars, në orën 11.00 dhe përfundon më 27 mars 2015. Për më shumë mund të lexoni në dokumentet e bashkëngjitura.

Programm_Web

Shkarko Dokumentin

LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI