LIFESTYLE

Komediani Kevin Hart do ta udhëheqë ceremoninë e OSCAR-it

Aktori dhe komediani amerikan, Kevin Hart, do ta udhëheqë ceremoninë e ndarjes së 91-të të shpërblimeve Oscar, e cila do të mbahet në Los Angeles. Aktori shkroi në Instagram se në këtë mënyrë i është realizuar ëndrra shumëvjeçare, përcjell albinfo.ch.

Atij i dëshiruan “mirëseardhje në familje” edhe anëtarët e Akademisë së Arteve dhe Shkencave të Filmit. Ndarja e shpërblimeve Oscar do të bëhet më 24 shkurt.

Hart, përndryshe, bëri famë me filmat si: “Ride Along”, “Jumanji: Welcome to the Jungle” dhe “Night School”.