Kosova

Kompania “Mobile Dekor” do të ekspozojë produktet e saj në panairin Swissbau

Kompania Mobile Dekor është themeluar në vitin 1983, duke filluar me prodhimin e mobileve, mobileve shtëpiake (dhomë dite e gjumit, kuzhina), mobile për zyrë, restaurante dhe hotele, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se Mobile Dekor fokusohet në prodhimin e kuzhinave, përfshirë elementet dhe aksesorët e tyre, dhoma moderne (dhoma për fëmijë, dhoma gjumi dhe dhoma dite), invertarë dhe mobile për zyre, hotele dhe dizajne e enterier restaurantesh, sofa, tavolina, karrige, dhoma dite, dhoma për mysafirë, etj.

Mos e humbisni mundësinë për të përjetuar nga dora e parë mjeshtërinë e krijimeve të mobileve nga Mobile Dekor.

Mund të jetë një imazh i telefon dhe teksti që thotë "MOBILE DEKOR™ SWISS BAU SWISS BAU 2024! MOBILE DEKOR ju njofton se do të merrë pjesë në panairin mẽ të madh të industrsë sẽ ndërtimit në Europe e organizuar nga SWISS BAU VISIT US: Halle 1.0 Stand A51 Adresa: Messeplatz Basel Switzerland Data: 16 deri 19 Janar"
albinfo.ch
Mund të jetë një imazh i ndriçimi, shtrat, dhomë gjumi, brenda dhe teksti që thotë "<e W MOBILE DEKOR"
albinfo.ch
Mund të jetë një imazh i tabelë
albinfo.ch