Kosova

Kompania “Comodita Home” do të ekspozojë në panairin Swissbau

Comodita Home është tjetra kompani, e cila do të marrë pjesë në panairin Swissbau, shkruan albinfo.ch.

Comodita Home është një nga firmat më të suksesshme jo vetëm në Kosovë, por edhe në Ballkan.

Kjo kompani operon në shumë shtete të botës, duke eksportuar produkte të ndryshme në gjithë Evropën.

Comodita sot është një kompani e njohur e produkteve të shtëpisë, me më shumë se 2.500+ punonjës dhe është e pranishme në gjithë Kosovën, me 33 dyqane, në Shqipëri me 22 dyqane dhe në Maqedoni me 24 dyqane.

Brenda dyqaneve të Comodita Home do të ekspozoheni nga një shumëllojshmëri e jashtëzakonshme e produkteve shtëpiake, të renditura në 8 kategori: Kategoria e dyshekëve, tekstilit, kuzhinës, kategoria për fëmijë, kategoria e aksesorëve, ajo e udhëtimit Regent dhe kategoria e kopshtit.

 

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.