Kosova

Kompania kosovare “ORDO Architecture” do të ekspozojë në panairin e Bazelit

Ordo Architecture është një studio e arkitekturës inovative e specializuar në zgjidhje kreative dhe dizajn, e cila ofron shërbime të dizajnit të enterierit dhe arkitekturës, nga procesi i projektit konceptual e deri te menaxhimi i projektit.

Eksploroni të ardhmen e arkitekturës dhe dizajnit me Ordo Architecture në Swissbau.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i 1 person