Lajme

Koronavirusi në Zvicër me trend rënieje: 4509 raste të reja

BAG raporton 4509 raste të reja me Covid dhe 79 vdekje

Zyra Federale e Shëndetit Publik siguron informacion të përditshëm mbi zhvillimin e epidemisë së koronës në Zvicër. Në treguesin e statistikave, VIEW përmbledh vazhdimisht shifrat nga autoritetet.

Nga Zvicra dhe Principata e Lihtenshtajnit, Zyra Federale e Shëndetit Publik (FOPH) ka raportuar 4509 infeksione të reja me koronavirus.

Numri i testeve të kryera është 28,740. Kjo rezulton në një normë pozitiviteti prej 15.7 për qind.

BAG gjithashtu raporton 79 vdekje të reja në lidhje me koronavirusin. 198 persona shtesë u shtruan në spital.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI