DE Balkani

Kosovë: Një 38-vjeçar ndërron jetë nga COVID 19

Demush Shasha, kreu i Institutit EPIK, ka njoftuar se vëllai i tij, 38 vjeç, ka vdekur. Sot më herët Shasha kishte treguar se vëllai i tij ishte i infektuar me virusin COVID-19 dhe kishte rrëfyer momentet e dërgimit të vëllait të tij me urgjencë drejt QKUK-së.

“Vëllau im, Flamur Shasha, 38 vjeç, ndroj jete. Per shkak rrethanave lus per mirekuptim familjen dhe miqt. Varrimi do jete privat”, ka shkruar Shasha.