Lajme

KQZ publikon numrat nga të cilët po kontakton diasporën për konfirmim

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka njoftuar se është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës.

Me qëllim të zbatimit të vendimit dhe udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ sqaron se ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve.

Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike, thuhet në njoftimin e KQZ-së, raporton Albinfo.ch.

Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim:

38138211045

38138211146

38138211154

38138211210

38138211213

38138211219

38138211220

38138211227

38138211251

38138211259

38138211273

38138211374

38138211375

38138211381

38138211385

38138211392

38138211393

38138211414

38138211416

38138211429

38138211462

38138211468

38138211488

38138211517

38138211522


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI