Kosova

KQZ vendos afatin për votim me postë për komunën e Dragashit

Numri i votuesve jashtë Kosovës për Komunën e Dragashit është: 1,090.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur sot që periudha për përsëritjen e votimit përmes postës për raundin e dytë të zgjedhjeve për kryetar të Komunës së Dragashit të nisë më 29 nëntor dhe të përfundojë më 13 dhjetor 2021.

Zyrtarët e këtij institucioni kanë bërë të ditur se të drejtën për të votuar përmes postës e kanë vetëm votuesit, të cilët janë regjistruar si votues jashtë Kosovës gjatë periudhës 10 korrik – 18 gusht 2021.

 

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI