Lajme

Kujdes nga platformat televizive ilegale

Deri me sot janë mbyllur një numër i madh i platformave ilegale ku mësohet se shumë konsumatorë janë dëmtuar për shkak të abonimeve të ndryshme me kompanitë ilegale.

Oferta e NimiTV ende vazhdon, ku për vetëm 8.99€ në muaj ju mund ti shikoni deri ne 2000 kanale te huaja dhe mbi 200 kanale shqip dhe sporti në 3 paisje të ndryshme (TV, Tablet, Mobil) në të njejtën kohë pa pagesë shtesë.

Në qoftë se posedoni SmartTV, Samsung, LG apo ndonje tjeter, atëherë ju mund ta shkarkoni aplikacionin e NimiTV dhe ti shikoni të gjitha kanalet shqip pa Smart Box.

NimiTV është platforma e vetme e cila i ka të gjitha të drejtat televizive perfshirë Digitalb, Tring, TV Klan dhe televizionet e tjera shqiptare

Gjithashtu NimiTV ju ofron klientëve të saj teknologjinë e fundit dhe kualitetin më të lartë, sinjal pa ndërprerje, si dhe e vetmja kompani që ofron shërbim
24/7 për konsumatorë.

Në listën e mëposhme ju shfaqim krahasimin e NimiTV me kompanitë ilegale si dhe opsionet që vetëm NimiTV i ofron krahas të gjitha platformave të tjera shqiptare.