Kosova

Kur 30 ndërmarrës nga Evropa takojnë 40 profesionistë nga Kosova

Suksesi i edicionit të parë të TAKIMI-t përfundoi me një mbrëmje gjatë së cilës tridhjetë sipërmarrësit evropianë patën mundësinë të ndajnë përvojën dhe idetë e tyre me më shumë se pesëdhjetë profesionistë kosovarë. Në këtë mbrëmje të organizuar në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, morën pjesë edhe përfaqësues të Ambasadës së Zvicrës në Kosovë, përfaqësues të Qeverisë së Kosovës si dhe të Komunës së Prishtinës. Të gjithë pjesëmarrësit e përshëndetën mbajtjen e këtij manifestimi, të cilin e konsiderojnë si një mundësi për të krijuar lidhje komunikimi dhe shkëmbimi mes vendasve, diasporës si dhe pjesëmarrësve nga vendet e sipërpërmendura evropiane.