Diversité

Kur folklori zviceran dhe ai shqiptar zbulojnë njëri-tjetrin

Një shfaqje e përbashkët mblodhi dy grupe folklorike, atë zviceran, “La farandole”, nga Courtepin dhe atë shqiptar, “Teuta”, nga Lozana. Një spektakël i drejtpërdrejtë, ku kostumet tradicionale dhe vallet shoqëruan publikun, me shumë entuziazëm, në zbulimin e historisë dhe kulturës së njeri-tjetrit.

Një shfaqje e përbashkët mblodhi dy grupe folklorike, atë zviceran, “La farandole”, nga Courtepin dhe atë shqiptar, “Teuta”, nga Lozana.

Një spektakël i drejtpërdrejtë, ku kostumet tradicionale dhe vallet shoqëruan publikun, me shumë entuziazëm, në zbulimin e historisë dhe kulturës së njeri-tjetrit.


 Të tjera nga Diversité