Lajme

“Kur gratë zvicerane nga fshati udhëtojnë” në Shqipëri

Emisioni është shfaqur në SRF1!

Për një javë, Televizioni Zviceran shoqëroi Brigitte dhe Theresia në Shqipërinë e Veriut.

Siç dëshironte rastësia, Saimiri ishte në të njëjtën kohë me klientët në rajon dhe takoi dy gratë rurale zvicerane në oborrin e Kol Gjonit, shkruan albinfo.ch. Saimir Shala udhëheq një kompani që merret me afirmimin e zonave turistike në shqipëri, kryesisht në veri të saj.

Të nesërmen ata spontanisht u bashkuan me grupin e alpinizmit. Peisazhi mbresëlënës malor shqiptar shpejt i bëri gratë rurale të harronin ndryshimin e lartësisë 1000 m, përcjell albinfo.ch.

Emisioni i plotë  transmetohet në SRF1.