Feja

Kurban Bajrami, Bashkësia Shqiptare në Zvicër uron besimtarët myslimanë

Bashkësia Islame Shqiptare (BISH) përcjell mesazh urimi me rastin e Festës së Kurban Bajramit

“Të nderuar bashkatdhetar, vëllezër dhe motra, dita e premte është dita e parë e kurban Bajramit, me datë 01.09.2017. Ndaj kam nderin që në emër të BISHZ dhe në emrin tim t’ju urojë festën e kurban bajramit me urimet dhe përgëzimet më të ngrohta, duke e lutur të Lartëmadhëruarin të ketë pranuar kurbanet, adhurimin dhe të gjitha kontributet tjera dhe të vendohej në shërbimin e njeriut në përgjithësi.”, thuhet në mesazhin e urimit të Bashkësisë Islame Shqiptare (BISH)

“Po ashtu e lus Perëndinë që kjo festë të sjell sa më shumë begati, harmoni, tolerancë, respekt, gëzim, paqe dhe lumturi për të gjithë botën shqiptare, por veçanërisht për shtetin tonë helvetik në të cilin Krijuesi na ka caktuar fatin të gjejm perspektiven, ardhmërinë dhe mirëqenin.” thuhet më tutje në njoftim.

“O Zot, ruana nga çdo fenomen negativ që cenon paqen, sigurinë dhe stabilitetin tonë. ”, thuhet në njoftimin e Bashkësisë Islame Shqiptare, të nënshkruar nga kryetari Mustafë Memeti.