Diversité

Mirëpritja e emigrantëve në kantonin e Vaud-it

Qeveria e kantonit të Vaud-it po përpiqet vitet e fundit të përmirësojë orientimin dhe informimin e banorëve të rinj të huaj, në mënyrë që ata të ndihen të mirëpritur në vendin pritës. Kjo qeveri ka dëshirë që emigrantët të përvetësojnë se më lehtë rregullat e jetës së përditshme dhe funksionimin e institucioneve.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI