Shëndetësi

Lidhja e mjekëve shqiptarë drejt finalizimit

Pas disa takimeve, mjekët tanë drejt formimit të Lidhjes së mjekëve shqiptarë në Zvicër

Iniciativa e mjekëve shqiptarë për të themeluar Lidhjen e tyre në Zvicër, me shumë gjasa do të konkretizohet në takimin e thirrur më 24 nëntor 2018 në ambientet e spitalit universitar në Cyrih.

Grupi inicues me mjekët Emine Gashaj, Valbona Hysenaj Miftari, Florim Cuculi, Alban Neziri, Mentor Bilali, Stak Dushaj dhe Shpetim Pllana ftojnë të gjithë mjekët dhe dentistët shqiptarë t‘i bashkangjiten iniciativës së tyre.